Gràcies per fer que la diada de Sant Jordi virtual fos tot un èxit

Des de l’àrea de Cultura i en nom de tot l’equip de Govern de l’Ajuntament volem donar les gràcies a la ciutadania i a totes les entitats i persones que van fer possible l’èxit de la diada de Sant Jordi virtual 2020.

 

Un Sant Jordi diferent, que evidentment no és el que ens hauria agradat celebrar, però del qual estem molt orgullosos. Un èxit de participació. A continuació us detallem les dades que hem pogut anar recollint:

 

El lloc web https://santjordi.svc.cat ha tingut aproximadament 4.000 visualitzacions i molt del contingut s’ha compartit a les xarxes amb molts comentaris positius. El lloc web el mantindrem operatiu encara uns dies més.

 

La rosa de Sant Jordi virtual d’SVC s’ha vist a molts grups de Whatsapp i comptes personals i a les xarxes.

 

L’onzena marató de contes ha estat un èxit. 25 contes molt treballats per part de la ciutadania, de les escoles i entitats i més d’una cinquantena de peces musicals per part dels alumnes de l’Escola de Música Municipal.

 

S’han presentat aproximadament 300 punts de llibre al concurs de punts de llibre organitzat per la Biblioteca. Un èxit tenint en compte que tenim les escoles tancades i els nens i nenes els han fet des de casa.

 

La Biblioteca, equipament clau

Així doncs us volem fer aquest agraïment per las tasca realitzada per tots i cadascun de vosaltres i si ens ho permeteu, un especial agraïment a tot el personal de la Biblioteca per posar tot el contingut en comú i online, a les àrees de Cultura, Educació i Joventut per la coordinació, a l’Escola de Música per donar aquest toc musical amb molta participació de l’alumnat, a totes les escoles per la feina feta, a tots els rondallaires que ens han fet gaudir de la màgia dels contes i a l’àrea d’informàtica pel desenvolupament del lloc web.

ca Català
X