Es restableix la circulació de trànsit al polígon Les Vives després de reparar l’esvoranc que hi va aparèixer

Com a conseqüència de l’esvoranc aparegut a principis de juliol al carrer Maria Àngels Anglada del polígon Les Vives de Sant Vicenç de Castellet, l’Ajuntament va haver de restringir la circulació en aquest carrer i la sortida cap a la carretera C-55, el dia 15 de juliol. Des d’avui divendres, però, després d’haver fet els principals treballs de reparació, la circulació queda restablerta.

Les obres han consistit en retirar el pou de registre trencat i en la recerca del punt de l’obstrucció del sanejament, situat a 32 metres més avall d’aquest pou trencat i esllavissat. S’han eliminat tots els elements que obstruïen la circulació de les aigües (trossos d’obra, sabó, tovalloletes higièniques, greixos, etc..), s’ha netejat el col·lector fins la seva part final (30 metres més) i s’ha recrescut un segon pou que havia quedat cec per les obres de construcció del vial d’incorporació de la carretera al polígon de Les Vives fins a la superfície. Finalment, s’ha reconstruït el pou esllavissat i s’ha formigonat fins a la rasant de la carretera.

Aquesta darrera actuació permet restablir la circulació de vehicles des d’avui. Per deixar completament acabades les obres de reparació, caldrà asfaltar aquestes zones on s’ha actuat, uns treballs que es faran les properes setmanes però per als quals no es preveu haver de tallar la circulació.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet agraeix la col·laboració de tothom i demana disculpes per les molèsties que s’hagin pogut ocasionar.

ca Català
X