El Casal de Joves ‘EL RKÓ’ de Sant Vicenç de Castellet i el col·lectiu feminista ‘FemLluita’ organitzen una festa d’àmbit comarcal per al col·lectiu LGTBI+

Rainbow Party és el nom de la jornada festiva i reivindicativa que organitzen usuaris i usuàries del Casal de Joves EL RKÓ de Sant Vicenç de Castellet juntament amb el col·lectiu feminista FemLluita el proper 28 de juny. En el marc del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, el municipi proposa una jornada lúdica i pionera al territori amb la voluntat de consolidar-se al Bages de cara a les properes edicions. L’acte consistirà en una trobada oberta a tothom en què es recorreran els carrers del municipi en cercavila i que finalitzarà amb una festa holi amb música i pols de colors.

 

D’on surt la idea? 

La idea ha sorgit a partir de les inquietuds de diferents persones sensibilitzades amb la causa i la voluntat de fer visible el col·lectiu LGTBI+ al territori i ajudar a trencar amb els estigmes i actituds discriminatòries que sovint han d’afrontar. La jornada festiva es completarà amb la projecció d’una pel·lícula el 7 de juny a l’Auditori de l’Espai Ateneu, un concurs de fotografia i la sessió de monòlegs Consciència a la plaça.

 

La iniciativa compta amb el suport de les regidories de Joventut i de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.

ca Català
X