Difonem l’oferta dels establiments de restauració del municipi que ofereixen menjar per emportar o bé reparteixen a domicili

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha posat a disposició de bars i restaurants un directori autogestionable que inclou els establiments de restauració del municipi que ofereixen menjar per emportar o bé reparteixen a domicili. El consistori pretén facilitar l’activitat a bars i restaurants que mantenen tancada l’atenció al públic. El llistat d’establiments es pot consultar a través de la pàgina web comercobert.svc.cat i permet als restauradors omplir les dades i afegir-se al directori a través d’aquesta adreça http://comercobert.svc.cat/alta/.

 

L’Ajuntament també s’adhereix a la campanya de Bages Turisme, promoguda pel Consell Comarcal del Bages, que incentiva el consum de menús per emportar al territori. Tasta, ajuda i guanya planteja un triple objectiu: d’una banda, afavorir l’activitat gastronòmica local i fer costat al sector de la restauració davant la crisi que està patint. De l’altra, apropar els vins del Bages als consumidors, ja que amb 1.000 ampolles sortejades hi ha moltes possibilitats de guanyar-ne una i descobrir així nous vins i cellers del territori. Per últim, es dona una sortida als vins dels cellers de la DO Pla de Bages, que també afectades les seves vendes pel tancament dels restaurants.

 

Més sectors

En paral·lel, l’Ajuntament també incorporarà els centres d’estètica que continuen tancats després de les darreres restriccions de les autoritats sanitàries. En aquest cas es vol facilitar que els establiments puguin vendre productes a la seva clientela i promoure una activitat mínima. El consistori treballa perquè la pàgina web inclogui tots els sectors, no només aquells que es puguin veure afectats per les restriccions adoptades temporalment per fer front a la pandèmia.

ca Català
X