‘Cuida’t la salut a través del moviment’: píndoles d’activitat física per a la gent gran

La gerència de Serveis d’Esports, de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona, ofereix una sèrie de píndoles d’activitat física adreçades a la gent gran, amb l’objectiu que puguin tenir un confinament actiu i saludable sota el lema Cuida’t la salut a través del moviment: píndoles d’activitat física per a la gent gran.

A continuació posem a la vostra disposició els primers capítols de la sèrie.

find all our collection of men’s luxury replica uhren official store. make sure your wig is receiving the right treatment by choosing products that are specifically tailored to human hair wigs. How long to finish a diamond painting? My explanation https://www.reallydiamond.com/.

 

Consells i recursos

Amb la proposta Cuida’t la salut a través del moviment, oferim una sèrie de consells i de recursos pràctics (animats musicalment), basats en una metodologia de treball fonamentada en la comprensió de l’ésser humà des d’una vessant integral, que posa l’accent en tots els aspectes que tenen a veure amb el foment de l’alegria i el gaudi.

La sèrie conté 10 vídeos d’una durada aproximada de 15 minuts que han estat elaborats per l’Ofèlia Gusi, llicenciada en Ciències de l’Educació Física i l’Esport, especialitzada en serveis d’activitat física per a la gent gran. L’Ofèlia presta els seus serveis a Esport 3, empresa especialitzada en serveis esportius i socioculturals per a la gent gran.

Els temes tractats a les diferents sessions, estan en absoluta sintonia amb els principis de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) sobre envelliment actiu:

  1. Cuidem-nos a través del tacte.
  2. Relaxem la tensió excessiva de les cervicals.
  3. Seguim els 3 moviments espontanis de la vida.
  4. Activem l’alegria.
  5. Respirem vida. Centrem-nos.
  6. No perdem el ritme.
  7. Belluguem la ment.
  8. Cultivem la força de la cintura i la sensibilitat de la pelvis.
  9. Fem consciència del nostre cos.
  10. Rutina de moviment saludable.
ca Català
X