Creu Roja Manresa, amb punt de presència al municipi, inicia la campanya de captació de voluntariat #LasolucióEtsTu

Creu Roja a Manresa, amb punt de presència a Sant Vicenç de Castellet dóna el tret de sortida a la Campanya de Voluntariat La Solució ets tu. Aquesta campanya pretén posar l’èmfasi en les habilitats i competències que busca l’entitat en les persones que facin el voluntariat.

Creu Roja ha elaborat uns vídeos en forma de càpsules per visualitzar la tasca que realitza el voluntariat. Els protagonistes de cada càpsula són voluntaris/àries reals, on és visualitza la tasca real, i el final de cada vídeo és veu que la solució és el voluntariat.

 

Programa Solitud

Creu Roja a Manresa té punt de presència a Sant Vicenç de Castellet, fent el Programa de Solitud, i per aquest motiu busca voluntaris que vulguin participar en aquest projecte.

El programa pretén arribar a persones majors de 65 anys amb manca de suport social i emocional, fet que els pot comportar patir solitud i aïllament .

L’objectiu és pal·liar la solitud de les persones grans a través de la participació social. Per executar aquest programa Creu Roja necessita voluntaris/àries per realitzar els tallers i les activitats amb les persones grans.

 

Per més informació sobre com fer-se voluntari:

Deixant les seves dades a: http://www.creurojamanresa.org/voluntariat

ca Català
X