RUTA VERMELLA

RUTES SALUDABLES PAFES-PNPAF

Itinerari urbà, circular i senyalitzat, que forma part de les Rutes Saludables del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) impulsat per la Generalitat de Catalunya per fomentar l’activitat física i l’esport com a font de salut i benestar. Sense aturades es pot completar en poc més de 60 minuts.

Inici i final a prop del Centre d’Atenció Primària (CAP). Els seus principals punts d’interès són el monument al Cavall a la plaça de Sant Vicenç, el monument a l’Onze de Setembre a la plaça del mateix nom, el bust al President Macià a la plaça de la Generalitat, el canal de Can Soler i el pont sobre el riu Llobregat.

Enllaça amb les rutes saludables Lila i Blava, amb el Camí Vell de Castellet (des de la plaça de l’Ajuntament), amb la futura Via Blava Llobregat  i amb els senders SL-C53 i GR-4 (etapes nº10 i nº11).

Més informació

  • NOM Ruta Vermella (Rutes Saludables PAFES-PNPAF)
  • INICI & FINAL prop del Centre d’Atenció Primària (CAP)
  • DADES TÈCNIQUES DISTÀNCIA (km) 4,39 DURADA ≈66′ DESNIVELL (m) ACUMULAT DE PUJADA 44 ACUMULAT DE BAIXADA 44
  • LLOCS DE PAS I D’INTERÈS monument al Cavall a la plaça de Sant Vicenç; monument a l’Onze de Setembre a la plaça de l’Onze de Setembre; bust al President Macià a la plaça de la Generalitat; canal de Can Soler; pont sobre el riu Llobregat
  • SENYALITZACIÓ Rutes Saludables