RUTA LILA

RUTES SALUDABLES PAFES-PNPAF

Itinerari urbà, circular i senyalitzat, que forma part de les Rutes Saludables del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) impulsat per la Generalitat de Catalunya per fomentar l’activitat física i l’esport com a font de salut i benestar. Sense aturades es pot completar en uns 40 minuts.

Inici i final al Centre d’Atenció Primària (CAP). Els seus principals punts d’interès són el monument al Cavall a la plaça de Sant Vicenç, la font de la plaça de l’Ajuntament, el monument a Clavé a la confluència de l’avinguda del Secretari Canal amb el carrer d’Armengol, i el monument a Àngel de Castellet al carrer del Cardener.

Enllaça amb les rutes saludables Blava i Vermella, amb el Camí Vell de Castellet (des de la plaça de l’Ajuntament) i amb els senders SL-C53 i GR-4 (etapes nº10 i nº11).

Més informació

  • NOM Ruta Lila (Rutes Saludables PAFES-PNPAF)
  • INICI & FINAL Centre d’Atenció Primària (CAP)
  • DADES TÈCNIQUES DISTÀNCIA (km) 2,69 DURADA ≈40′ DESNIVELL (m) ACUMULAT DE PUJADA 12 ACUMULAT DE BAIXADA 12
  • LLOCS DE PAS I D’INTERÈS monument al Cavall a la plaça de Sant Vicenç; font de la plaça de l’Ajuntament; monument a Clavé a l’avinguda del Secretari Canal / carrer d’Armengol; monument a Àngel de Castellet al carrer del Cardener
  • SENYALITZACIÓ Rutes Saludables