Concurs fotogràfic a Instagram de la campanya ‘Marató Residu Zero’

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i les AMPA de les escoles de primària del municipi promouen un concurs fotogràfic a Instagram amb el hashtag #SVCresiduzero que consisteix en la publicació de fotografies dels esmorzars saludables i sostenibles en el marc de la campanyaMarató Residu Zero.

 

El termini per publicar les fotos serà vigent fins al 13 de novembre i per poder participar serà imprescindible tenir el perfil públic, seguir al compte de l’Ajuntament a Instagram @SVCastellet i mencionar-los a la publicació.

 

També caldrà fer constar les etiquetes #SVCresiduzero, l’escola la qual pertany l’alumne (per exemple, #fedac, #escolapuigsoler o bé #escolasantvicenç…) i el nom i curs de l’alumne.

 

Les fotos han de ser originals i ha d’aparèixer l’ Snack’n’Go que reben tots els alumnes aquest octubre. Hi haurà dos premis per cada escola, els quals serà una bicicleta per al primer premi i un lot de productes ecològics i de proximitat per al segon classificat.

 

Hi podran participar totes les famílies que tinguin infants cursant primària al municipi i es podran penjar tantes fotos com vulguin els participants.

 

Selecció de fotografies

La selecció de les fotografies guanyadores es farà el 15 de novembre i el jurat el formaran responsables de les escoles, AMPA, l’Ajuntament i l’Equip d’Atenció Primària. L’organització es posarà en contacte amb la família guanyadora de cada escola mitjançant el compte @SVCastellet. L’entrega del premi tindrà lloc durant els actes de cloenda de la campanyaMarató Residu Zero que es farà a cada escola.

 

Participar a aquest concurs significa l’acceptació de les següents bases legals d’Instagram:http://instagram.com/legal/terms/.

 

L’organització es reserva el dret de rebutjar les fotografies de caràcter ofensiu o difamatori.

 

Consulteu les bases del concurs a continuació:

Bases concurs Instagram

ca Català
X