Canvis en la recollida de residus coincidint amb les Festes de Nadal

Recollida programada de residus voluminosos

Enlloc del dimecres dia 25 de desembre, el servei es realitzarà el dia 24 de desembre. Enlloc del dia 1 de gener, el servei passarà al dijous dia 2 de gener. Recordar que és necessari trucar al telèfon gratuït 900 10 28 09 per demanar-ne la recollida. Està totalment prohibit abandonar-los al carrer.

 

Recollida porta a porta comercial de paper/cartró i vidre

Enlloc del dimecres dia 25 de desembre, es farà el dimarts dia 24. Enlloc del dimecres dia 1 de gener, es farà el dijous dia 2 de gener.

 

Recollida selectiva de paper/cartró, envasos i vidre

La recollida de paper/cartró i envasos serà el dia 24 i 31 de desembre, amb un reforç d’envasos el dia 25 de desembre i 1 de gener. Els contenidors de vidre es buidaran aquestes dies abans de festes.

 

Recollida selectiva de matèria orgànica i rebuig

La matèria orgànica es recollirà els dimarts, dijous i diumenges, amb normalitat, i el rebuig diàriament, avançant l’horari de recollida a partir del migdia dels dies 24, 31 i 5 de gener.

 

Altres informacions

Duran el dia 5 de gener, en motiu de la Cavalcada de Reis, hi haurà alguns canvis en les ubicacions dels contenidors del C/Gran, Plaça Clavé, C/Barcelona i C/Sant Joan. Estigueu atents a les informacions.

 

Recordeu que també podeu dur els vostres residus a:

– la deixalleria municipal (Via Augusta, s/n). Horaris: Dimarts, dijous de 16.00 a 19.00 h Dimecres, divendres, dissabte i diumenge, d’11.00 a 14.00 h.

– la deixalleria mòbil, el dia 3 de gener, de 9.30 a 11.00 h al costat del mercat.

ca Català
X