Canvis en el calendari de cobrament dels tributs i preus públics locals i pagament de factures

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha establert tot un seguit de mesures fiscals per donar suport a la població en el marc de la situació actual. El consistori canvia el calendari de cobrament dels tributs i els preus públics locals i farà més àgil el pagament de factures a proveïdors.

 

Suspensió temporal de quotes

L’Ajuntament estableix la suspensió temporal de les quotes de l’Escola Municipal de Música, de l’Escola Bressol El Niu, del Servei de Transport Adaptat i Gimnàs Municipal mentre els equipaments estiguin tancats i el servei no es pugui prestar.

 

Compensació o retorn

Es compensarà o retornarà en el següent rebut la part proporcional dels dies en què les instal·lacions o serveis municipals hagin estat tancats i s’hagi abonat la quota.

 

Proveïdors

En paral·lel, l’Ajuntament pagarà el més aviat possible les factures als proveïdors per dotar-los de liquiditat davant la reducció d’ingressos que patiran les properes setmanes. En especial els autònoms i els petits i mitjans comerços.

 

Finalment, es demanarà a l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona un nou calendari fiscal que permeti posposar el pagament dels diferents rebuts

ca Català
X