Aquest divendres estrenem cinc dies de Festa Major d’Hivern

Aquest divendres Sant Vicenç de Castellet estrena cinc dies de Festa Major d’Hivern amb un programa amb propostes pensades per al públic familiar. El tret de sortida serà la conferència De Sant Vicenç a Hollywood, a càrrec de l’escriptor i periodista Genís Sinca en què s’inaugurarà l’exposició El cinema a Sant Vicenç de Castellet, una mostra de producció pròpia que recull la història dels cinemes del poble. Divendres a la nit també hi haurà el concert jove a càrrec de Zàpping i DJ Piñero amb entrada gratuïta a Cal Soler.

 

Dissabte es programarà una Hora del Conte amb la participació d’Ada Cusidó a l’auditori de l’Espai Ateneu i a la tarda es farà el correfoc infantil seguint La llegenda de Castellet en què el públic infantil podrà participar a la segona part de l’espectacle. El Drac, els ocellots, el Nan i la Nena, el Malparit i la Figaflor seran els elements de la imatgeria popular protagonistes al correfoc infantil. La jornada es tancarà amb el sopar-ball a Cal Soler amb la reconeguda Orquestra Venus.

 

Màgia i cinema familiar

Diumenge el muntatge Set de màgia: En estat pur! serà un dels plats fort d ela jornada amb l’espectacle al Teatre de la Societat Coral l’Estrella. Durant el dia es farà una gimcana infantil i familiar pel poble, la matinal de ball country i també s’ha organitzat un itinerari guiat fins a Sant Jaume de Vallhonesta. Els actes continuaran dilluns amb el teatre infantil del grup Akäshia, l’entrega de premis de la mascota del camp de futbol i la presentació del Club de Futbol Sant Vicenç 2018. Finalment dimarts serà el torn per al cinema familiar amb la projecció de la pel·lícula Els Iincreïbles 2, l’audició de sardanes, el pregó institucional a càrrec de l’activista cultural Ricard Gomis i la missa de Festa Major.

 

Les activitats són organitzades per la regidoria de Cultura i l’associació Activa’t de Festa. Consulteu tots els actes aquí.

ca Català
X