Doneu-vos d’alta al butlletí municipal

 

  AVÍS LEGAL

  L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet és la institució responsable del tractament de les dades personals de l’Interessat i li fa saber que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament.

  Finalitat del tractament. Gestionar l’adhesió de l’interessat/da en la recepció del butlletí electrònic mensual que envia l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.

  Criteris de conservació de les dades. Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

  Comunicació de les dades. No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

  Drets que assisteixen a l’interessat/da
  – Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  – Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
  – Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

  Dades de contacte per exercir els seus drets.
  Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet. Plaça de l’Ajuntament, 10 08295 Sant Vicenç de Castellet – svc.dpd@svc.cat