Encantats de conèixer-te!

 

Som 13 els regidors que composem el Ple de l’Ajuntament, en el que tenen representació quatre grups municipals. L’equip de govern actualment està format per 8 membres del grup municipal de PdeCat.

Estem a la vostra disposició pel que pugueu necessitar. Gràcies per la vostra confiança.

Joan Torres Pérez

Joan Torres Pérez

PDeCat

Pertany a l'equip de govern
Alcalde

Nascut a Sant Vicenç de Castellet l’any 1968, i té dos fills. Va estar vinculat des de molt jove amb diferents entitats del poble. Treballa a Althaia des de fa trenta anys, actualment com a cap d’admissions.
S’inicià en política el 2007, amb CiU i ha estat a l’Ajuntament des de llavors, la primera legislatura com a regidor de recursos humans i seguretat ciutadana i des del 2011 al front de l’Alcaldia.

Dades de contacte:

 • Telèfon: 936930611
 • torrespjnr@svc.cat
 • Dies/hores de visita: Prèvia concertació a l’OAC
Daniel Mauriz Vidal

Daniel Mauriz Vidal

PDeCat

1r Tinent d'alcalde i regidor d'Hisenda i Promoció Econòmica

Nascut a Sant Vicenç de Castellet l’any 1973. Amb formació en ciències empresarials i MBA en Administració i direcció d’empreses, dirigeix un centre de formació professional del municipi des de l’any 1999.
S’inicià en política el 2007, amb CiU i ha estat a l’Ajuntament des de 2007, com a regidor d’hisenda i de promoció econòmica.

Dades de contacte:

 • Telèfon: 936930611
 • maurizvd@svc.cat
 • Dies/hores de visita: Hores convingudes, prèvia concertació.
Silvia Vila López

Sílvia Vila López

PDeCat

2a Tinent d'alcalde i regidora de Cultura, Actes i Festes, Joventut i Ensenyament

Nascuda a Sant Vicenç de Castellet l’any 1975 i té dos fills. Ha treballat molts anys en un comerç del municipi i ha participat en diverses entitats del poble.
S’inicià en política el 2007, amb CiU i ha estat a l’Ajuntament des de 2008, com a regidora de cultura, Actes i Festes, Joventut i Ensenyament.

Dades de contacte:

 • Telèfon: 936930611
 • vilals@svc.cat
 • Dies/hores de visita: De dilluns a divendres, prèvia concertació
Carme Jiménez Fernández

Carme Jiménez Fernández

PDeCat

3ª Tinent d’alcalde i regidora de Comunicació i Imatge, Regidora de Recursos Humans i Organització i Serveis Municipals.

Nascuda a Sant Vicenç de Castellet l’any 1968, està casada i té dos fills. Va estar vinculada des de molt jove amb diferents entitats del poble. Treballa en un centre dental des de fa trenta anys.
S’inicià en política el 2011, amb CiU i ha estat a l’Ajuntament des de llavors, com a regidora de recursos humans, comunicació, organització i serveis i via pública.

Dades de contacte:

 • Telèfon: 936930611
 • jimenezfc@svc.cat
 • Dies/hores de visita: Dijous, de 9:00 a 13:00 h i altres dies, prèvia concertació
Eulalia Sardà Bonvehí

Eulàlia Sardà Bonvehí

PDeCat

4a tinent d'alcalde i regidora de Benestar Social i Gent Gran, Salut i Medi Ambient

Nascuda a Sant Vicenç de Castellet l’any 1974, està casada i té tres fills. Va estar vinculada des de molt jove amb diferents entitats del poble. Ha treballat molts anys en diferents sectors, majoritàriament en el sector comercial.
S’inicià en política el 2015, amb CiU i ha estat a l’Ajuntament des de llavors, com a regidora de benestar social i gent gran, salut i medi ambient.

Dades de contacte:

 • Telèfon: 936930611
 • sardabe@svc.cat
 • Dies/hores de visita: Divendres, prèvia concertació
Esther Sanchez Milan

Esther Sánchez Milán

PDeCat

Regidora de Participació Ciutadana, Turisme i Comerç i Dona

Nascuda a Terrassa l’any 1972, està casada i té dos fills. Ha treballat molts anys en diferents sectors, majoritàriament en el sector comercial.
S’inicià en política el 2015, amb CiU i ha estat a l’Ajuntament des de llavors, com a regidora de participació ciutadana, turisme, comerç i dona.

Dades de contacte:

 • Telèfon: 936930611
 • sanchezmes@svc.cat
 • Dies/hores de visita: Dimecres, de 9:00 a 13:00 h (prèvia concertació) i tardes prèvia concertació
Samuel Cabot Santafé

Samuel Cabot Santafé

PDeCat

Regidor d’Administració i Seguretat Ciutadana

Nascut a Terrassa l’any 1976, està casat i té dues filles. Ha treballat molts anys en diferents sectors, majoritàriament en el sector comercial.
S’inicià en política el 2011, amb CiU i ha estat a l’Ajuntament des de llavors, com a regidor d’administració i noves tecnologies, en la primera regidoria, i com a regidor d’administracio i seguretat ciutadana en l’actualitat.

Dades de contacte:

 • Telèfon: 936930611
 • cabotss@svc.cat
 • Dies/hores de visita: Dimarts i dijous de 19:30-21:00 h (prèvia concertació)
Antoni Calveras Fugarolas

Antoni Calveras Fugarolas

PDeCat

Regidor d’Urbanisme i Esports

Nascut a Sant Vicenç de Castellet l’any 1966, està casat i té dos fills. Ha treballat molts anys en diferents sectors, majoritàriament en el sector assegurador i comercial.
S’inicià en política el 2015, amb CiU i ha estat a l’Ajuntament des de llavors, com a regidor d’urbanisme i esports.

Dades de contacte:

 • Telèfon: 936930611
 • calverasfa@svc.cat
 • Dies/hores de visita: Dilluns i Dimecres de 13:00 a 15:00 h (prèvia concertació)

Adriana Delgado Herreros

Esquerra Republicana de Catalunya

De Sant Vicenç de Castellet, nascuda el 1978. Llicenciada en Periodisme (UAB), també ha realitzat el curs de postgrau de Planificació i Gestió de Serveis i Projectes d’Informació (UOC). Ha treballat al diari Regió7, com a corresponsal al Bages de COMRàdio, Avui i La Vanguardia i ha estat assessora en comunicació al departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya. Fundadora i sòcia de l’empresa de gestió turística i comunicació CatEmocions. Freelance, s’ha dedicat a la comunicació corporativa i 2.0.
En l’àmbit polític, és diputada i secretària quarta de la Mesa del Parlament de Catalunya, i regidora i portaveu del grup municipal d'Esquerra a l’Ajuntament des del passat mandat. Primera presidenta del Consell Comarcal del Bages (2011-2013) i vicepresidenta i consellera de Règim Intern (2013-2015). Entre altres entitats, ha estat o està vinculada al MIJAC, CB Castellet, CR Castellet, El Breny, l’Associació de Periodistes de la Catalunya Central, de la qual va ser presidenta, fundadora de Sant Vicenç Decideix i secretària de l’ANC local. Les seves aficions són llegir, viatjar i fer esport.
Sempre li ha interessat la política i des de l’àmbit local, el més proper al ciutadà, vol treballar i contribuir a aconseguir un poble millor per als santvicentins i santvicentines, intentant portar a terme els canvis que siguin necessaris des dels valors republicans, amb els objectius de la igualtat i la justícia social en una Catalunya independent.

Dades de contacte:

 • regidors@esquerrasvcastellet.cat
 • delgadohad@svc.cat

Sandra Oliva Cabezas

ERC

La Sandra Oliva i Cabezas, nascuda el 1974 a Sant Vicenç de Castellet, està casada i és mare d'una filla i d'un fill. És diplomada en Turisme per l'Escola Oficial de Turisme de Girona, llicenciada en Ciències del Treball per la UOC i estudiant de màster de Mercat de Treball i Ocupació també a la UOC. Ha treballat com a agent de viatges, com a tècnica de l'administració pública en diferents àmbits i en els darrers anys s'ha especialitzat en la gestió de programes públics d'ocupació. Ha format part de les AMPA de l'Escola Bressol El Niu, l'Escola Sant Vicenç, l'Escola Puigsoler, l'Escola de Municipal de Música i l'Institut Castellet. També és sòcia de l'Associació Musical Castellet, del Club de Natació Castellet i d'Òmnium Cultural. Les seves aficions són la lectura, la música, la dansa, el cinema, el teatre, els musicals, els viatges, pilates i caminar per la natura.
Té vocació de servei públic, que ha anat desenvolupant durant els anys que ha treballat a l'administració pública, anys que han servit perquè conegui la gestió pública local i pugui aportar valor afegit.

Dades de contacte:

 • regidors@esquerrasvcastellet.cat
 • olivacs@svc.cat

Jordi Palma Sánchez

ERC

El Jordi Palma i Sánchez va néixer a Sant Vicenç el 1981. És estudiant d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió i treballa com a analista programador. Té estudis musicals, i toca el piano i el saxo. Ha estat o està vinculat a Associació Musical Castellet, Esbart Dansaire Santvicentí, Geganters, la Penya del Quinto i Activa’t de Festa, i és membre actiu de l'ANC loc. Les seves aficions són la tecnologia, la música, viatjar i llegir.
Vol aportar el seu granet de sorra perquè Sant Vicenç prosperi. També, perquè com a apassionat de la tecnologia, li agradaria que el poble millorés tecnològicament, oferint als ciutadans tots els beneficis que aporta.

  Dades de contacte:

 • regidors@esquerrasvcastellet.cat
 • palmasj@svc.cat

Miriam Rubio Molina

PSC

Nascuda a Sant Vicenç de Castellet l’any 1984, està casada. Va estudiar a l’Escola Sant Vicenç i posteriorment a l’Escola Montserrat, a on va cursar el CFGM de comerç i màrqueting i també el de tècnica administrativa. Ha treballat sempre com a dependenta fins fa un temps, en què està treballant d’administrativa. Ha format part de l’Esbart Dansaire Santvicentí des de ben petita, fins que va tenir 16 anys. Actualment, il·lusionada per començar aquest nou projecte.

Dades de contacte:

 • rubiommrm@svc.cat

Joan Baptista Costa Blázquez

Iniciativa per Catalunya Verds

Nascut a Manresa el 1959. Mestre. He treballat a les escoles públiques de Sant Vicenç de Castellet des del 1983. Amb la Núria, som una família santvicentina des del 1986.
He tingut el ple de dirigir la creació i els nou primers anys de l’Escola Puigsoler, sense oblidar el meu primer lloc de treball a l’Escola Sant Vicenç que també vaig dirigir en dues ocasions. I amb un breu i trist període a l’Escola Castellet, on vam haver de patir el fet lamentable del seu tancament.
El 1991 vaig entrar a l’Ajuntament com a regidor a l’oposició. el 1999 vaig tancar el segon mandat formant part del govern tripartit (PSC-ERC-ICV) amb l’objectiu acomplert de treure l’àrea de “serveis socials” de la infravaloració per part del consistori en la qual es trobava.
El 2015 accedeixo a encapçalar la candidatura d’ICV per tal de poder ser eina de canvi des del nostre Ajuntament, convençut que aquest és el primer baluard d’aquesta batalla per a reconquerir els drets de la nostra població.
Dades de contacte
Correu electrònic:
grupmunicipal@iniciativasvc.cat
costabjn@svc.cat
facebok:
ICV Sant Vicenç de Castellet (@icv.svc)
Tuitter:
@icvsvc