Encantats de conèixer-te!

 

Som 13 els regidors que composem el Ple de l’Ajuntament, en el que tenen representació quatre grups municipals. L’equip de govern actualment està format per 5 membres del grup municipal d’ERC. 2 membres del grup municipal de PSC i un membre del grup municipal En comú.

Estem a la vostra disposició pel que pugueu necessitar. Gràcies per la vostra confiança.

Adriana Delgado Herreros

Grup Municipal ERC.

Alcaldessa i regidora de Recursos Humans, Comunicació i Imatge, Urbanisme i Habitatge

De Sant Vicenç de Castellet, nascuda el 1978. Llicenciada en Periodisme (UAB), també ha realitzat el curs de postgrau de Planificació i Gestió de Serveis i Projectes d’Informació (UOC). Ha treballat al diari Regió7, com a corresponsal al Bages de COMRàdio, Avui i La Vanguardia i ha estat assessora en comunicació al departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya. Fundadora i sòcia de l’empresa de gestió turística i comunicació CatEmocions. Freelance, s’ha dedicat a la comunicació corporativa i 2.0.
En l’àmbit polític, és diputada i secretària quarta de la Mesa del Parlament de Catalunya, i regidora i portaveu del grup municipal d'Esquerra a l’Ajuntament des del passat mandat. Primera presidenta del Consell Comarcal del Bages (2011-2013) i vicepresidenta i consellera de Règim Intern (2013-2015). Entre altres entitats, ha estat o està vinculada al MIJAC, CB Castellet, CR Castellet, El Breny, l’Associació de Periodistes de la Catalunya Central, de la qual va ser presidenta, fundadora de Sant Vicenç Decideix i secretària de l’ANC local. Les seves aficions són llegir, viatjar i fer esport.
Sempre li ha interessat la política i des de l’àmbit local, el més proper al ciutadà, vol treballar i contribuir a aconseguir un poble millor per als santvicentins i santvicentines, intentant portar a terme els canvis que siguin necessaris des dels valors republicans, amb els objectius de la igualtat i la justícia social en una Catalunya independent.

Dades de contacte:

 • regidors@esquerrasvcastellet.cat
 • delgadohad@svc.cat

Josep Marti i Cano

Grup Municipal ERC.

1r Tinent d'Alcaldia, Regidor de Serveis Municipals i Via Pública, Esports i Seguretat Ciutadana.

Nascut a la Seu d’Urgell el 1961, casat i amb dos fills. Viu Sant Vicenç des de els 3 anys.
És Llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport i té el postgrau en direcció i gestió de piscines.
Ha estat professor de diferents escoles de Sant Vicenç i ha regentat un gimnàs durant 17 anys.
Ha estat federat en diferent esports, essent el bàsquet i la natació els esports que més ha practicat.
Vinculat des de sempre al club Natació Castellet, essent el seu director tècnic fa molts anys i fins a l’actualitat.
És soci de moltes entitats esportives i culturals del poble, però molt vinculat al club natació, a la cavalcada de Reis, a l’agrupació de romans de Sant Vicenç, a l’associació Coral l’estrella i membre del grup de teatre Cul-i-seu
Horari de visites: dimarts i dijous, de 13:00 a 15:00 h, prèvia cita concertada. Horari flexible.

Dades de contacte:

 • marticjs@svc.cat
 • regidors@esquerrasvcastellet.cat

Silvia Oliveras i Giralt

Grup Municipal ERC.

3ra Tinent d'Alcaldia, Regidora de Participació Ciutadana, Turisme i Comerç i Igualtat.,

Nascuda a Sant Vicenç de Castellet, el 1973, està casada i té dos fills.
Té els estudis de Tècnica en Empreses i Activitats Turístiques i actualment estic cursant el Grau en Llengua i Literatura Catalanes.
Ha treballat en diferents empreses d’hoteleria i exportació i actualment és empresària.
Horari de visites: Dilluns, de 9:00 a 11:00 h, prèvia cita concertada.

Dades de contacte:

 • oliverasgs@svc.cat
 • regidors@esquerrasvcastellet.cat

Jordi Palma Sánchez

Grup Municipal ERC.

Regidor d’Administració i de Cultura

El Jordi Palma i Sánchez va néixer a Sant Vicenç el 1981. És estudiant d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió i treballa com a analista programador. Té estudis musicals, i toca el piano i el saxo. Ha estat o està vinculat a Associació Musical Castellet, Esbart Dansaire Santvicentí, Geganters, la Penya del Quinto i Activa’t de Festa, i és membre actiu de l'ANC loc. Les seves aficions són la tecnologia, la música, viatjar i llegir.
Vol aportar el seu granet de sorra perquè Sant Vicenç prosperi. També, perquè com a apassionat de la tecnologia, li agradaria que el poble millorés tecnològicament, oferint als ciutadans tots els beneficis que aporta.

  Dades de contacte:

 • regidors@esquerrasvcastellet.cat
 • palmasj@svc.cat

Gisela Pascual i Muñoz

Grup Municipal ERC.

Regidora de Medi Ambient i Joventut

Nascuda a Sant Vicenç de Castellet, el 1995.
Té els Estudis Anglesos, cursats a la Universitat de Barcelona, i el Màster de Formació del Professorat de Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes, en l'especialitat d'anglès, a la UAB.
Ha treballat en una acadèmia d’idiomes i properament impartirà classes d’anglès com a docent en un institut de secundària i batxillerat.
És una apassionada dels animals i la naturalesa. Forma part de l'associació Peludets Sant Vicenç i col·labora amb altres entitats animalistes.

  Dades de contacte:

 • regidors@esquerrasvcastellet.cat
 • pascualmg@svc.cat

Miriam Rubio Molina

Grup Municipal PSC.

2na Tinent d'Alcaldia, Regidora d’Hisenda, Gent Gran i Salut

Nascuda a Sant Vicenç de Castellet l’any 1984, està casada. Va estudiar a l’Escola Sant Vicenç i posteriorment a l’Escola Montserrat, a on va cursar el CFGM de comerç i màrqueting i també el de tècnica administrativa. Ha treballat sempre com a dependenta fins fa un temps, en què està treballant d’administrativa. Ha format part de l’Esbart Dansaire Santvicentí des de ben petita, fins que va tenir 16 anys. Actualment, il·lusionada per començar aquest nou projecte.

Dades de contacte:

 • rubiommrm@svc.cat

Isabel Pérez i Estrada

Grup Municipal PSC.

Regidora de Promoció Econòmica i Ocupació

Dades de contacte:

Nascuda a Sant Vicenç de Castellet, el 1958.
Té els estudis de batxillerat superior, MBA per INESE i Màster de Màrqueting, per la UPC.
Ha treballat en el sector immobiliari i en empreses d’externalització d’hoteleria, neteja i formació continuada.
Horari de visites: dimarts i dimecres al matí.

 • perezei@svc.cat

Joan Baptista Costa Blázquez

Grup Municipal SVC eC.

4rt Tinent d'Alcaldia, Regidor de Benestar Social i Ensenyament.

Nascut a Manresa el 1959. Mestre. He treballat a les escoles públiques de Sant Vicenç de Castellet des del 1983. Amb la Núria, som una família santvicentina des del 1986.
He tingut el ple de dirigir la creació i els nou primers anys de l’Escola Puigsoler, sense oblidar el meu primer lloc de treball a l’Escola Sant Vicenç que també vaig dirigir en dues ocasions. I amb un breu i trist període a l’Escola Castellet, on vam haver de patir el fet lamentable del seu tancament.
El 1991 vaig entrar a l’Ajuntament com a regidor a l’oposició. el 1999 vaig tancar el segon mandat formant part del govern tripartit (PSC-ERC-ICV) amb l’objectiu acomplert de treure l’àrea de “serveis socials” de la infravaloració per part del consistori en la qual es trobava.
El 2015 accedeixo a encapçalar la candidatura d’ICV per tal de poder ser eina de canvi des del nostre Ajuntament, convençut que aquest és el primer baluard d’aquesta batalla per a reconquerir els drets de la nostra població.
Dades de contacte
Correu electrònic:
grupmunicipal@iniciativasvc.cat
costabjn@svc.cat
facebok:
ICV Sant Vicenç de Castellet (@icv.svc)
Tuitter:
@icvsvc

Carme Jiménez Fernández

Grup Municipal JUNTSxSVC

Nascuda a Sant Vicenç de Castellet l’any 1968, està casada i té dos fills. Va estar vinculada des de molt jove amb diferents entitats del poble. Treballa en un centre dental des de fa trenta anys.
S’inicià en política el 2011, amb CiU i ha estat a l’Ajuntament des de llavors, com a regidora de recursos humans, comunicació, organització i serveis i via pública.

Dades de contacte:

 • Telèfon: 936930611
 • jimenezfc@svc.cat
 • Dies/hores de visita: Dijous, de 9:00 a 13:00 h i altres dies, prèvia concertació

Daniel Mauriz Vidal

Grup Municipal JUNTSxSVC

Nascut a Sant Vicenç de Castellet l’any 1973. Amb formació en ciències empresarials i MBA en Administració i direcció d’empreses, dirigeix un centre de formació professional del municipi des de l’any 1999.
S’inicià en política el 2007, amb CiU i ha estat a l’Ajuntament des de 2007, com a regidor d’hisenda i de promoció econòmica.

Dades de contacte:

 • Telèfon: 936930611
 • maurizvd@svc.cat
 • Dies/hores de visita: Hores convingudes, prèvia concertació.

Sílvia Vila López

Grup Municipal JUNTSxSVC

Nascuda a Sant Vicenç de Castellet l’any 1975 i té dos fills. Ha treballat molts anys en un comerç del municipi i ha participat en diverses entitats del poble.
S’inicià en política el 2007, amb CiU i ha estat a l’Ajuntament des de 2008, com a regidora de cultura, Actes i Festes, Joventut i Ensenyament.

Dades de contacte:

 • Telèfon: 936930611
 • vilals@svc.cat
 • Dies/hores de visita: De dilluns a divendres, prèvia concertació

Antoni Calveras Fugarolas

Grup Municipal JUNTSxSVC

Nascut a Sant Vicenç de Castellet l’any 1966, està casat i té dos fills. Ha treballat molts anys en diferents sectors, majoritàriament en el sector assegurador i comercial.
S’inicià en política el 2015, amb CiU i ha estat a l’Ajuntament des de llavors, com a regidor d’urbanisme i esports.

Dades de contacte:

 • Telèfon: 936930611
 • calverasfa@svc.cat
 • Dies/hores de visita: Dilluns i Dimecres de 13:00 a 15:00 h (prèvia concertació)

Eulàlia Sardà Bonvehí

Grup Municipal JUNTSxSVC

Nascuda a Sant Vicenç de Castellet l’any 1974, està casada i té tres fills. Va estar vinculada des de molt jove amb diferents entitats del poble. Ha treballat molts anys en diferents sectors, majoritàriament en el sector comercial.
S’inicià en política el 2015, amb CiU i ha estat a l’Ajuntament des de llavors, com a regidora de benestar social i gent gran, salut i medi ambient.

Dades de contacte:

 • Telèfon: 936930611
 • sardabe@svc.cat
 • Dies/hores de visita: Divendres, prèvia concertació