A partir de dissabte, la piscina de Sant Vicenç passa de tenir 4 franges horàries a tenir-ne 2

  • S’eliminen els dies de la setmana i es deixen només les franges de matí i tarda
  • L’Ajuntament es reserva el dret de tornar a les franges originals segons l’evolució de la pandèmia o per qüestions d’aforament

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha establert canvis en les franges horàries per a les piscines municipals. A partir d’aquest proper dissabte, 25 de juliol, s’elimina la diferenciació per dies de la setmana i les franges queden només reduïdes a dues: matí o tarda.

Per tant, qui es va treure l’abonament per a dilluns, dimecres i divendres (més diumenges) al matí; o dimarts, dijous i dissabtes ( més diumenges) al mati, podrà anar a la piscina qualsevol dia de la setmana al matí. I el mateix passa en les franges de la tarda. Aquestes condicions es podran mantenir si no se supera l’aforament permès.

L’Ajuntament, però, es reserva el dret de tornar a les franges originals segons l’evolució de la pandèmia sanitària o per qüestions d’aforament si fos necessari.

En el cas de nous abonaments també podran anar-hi qualsevol dia de la setmana però, en el moment de donar-se d’alta, hauran de triar quina franja de dies prefereixen per si s’hagués de tornar al sistema de franges diàries.

El consistori es mantindrà en tot moment atent a les directrius de les autoritats sanitàries i estableix l’aforament a un màxim de 500 persones. Les piscines obren 9 a 14h i de 15 a 20h i cada migdia es desinfecten.

Informació i venda

D’altra banda, els abonaments deixen de fer-se al pavelló i passen a fer-se a l’OAC de l’Ajuntament a partir del proper dilluns, dia 27.

ca Català
X