Espai Impuls SVC

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet centralitza els serveis de Promoció Econòmica i Ocupació a les instal·lacions de l’Espai Impuls SVC. Us atenem de dilluns a dijous de 8 del matí a 5 de la tarda i els divendres de 9 del matí a 4 de la tarda o bé al telèfon 93 222 71 30. Actuem amb l’objectiu d’ajudar a generar oportunitats al municipi i reduir la xifra de persones desocupades. Treballem a partir de tres àmbits. Ajuda a les persones en situació d’atur, foment de la contractació i les noves activitats emprenedores i assessorament a les empreses del municipi.

Acompanyament i assessorament

Els serveis de Promoció Econòmica i Ocupació fan l’acompanyament i assessoren les persones que busquen ocupació.

  • Club de la Feina amb la publicació setmanal de les ofertes de feina.
  • Mantenim una relació directa amb les empreses del municipi i amb les empreses de treball temporal de la comarca per captar totes les ofertes de treball i intentar cobrir-les amb les persones inscrites al Servei d’Ocupació Municipal.
  • Cerquem millorar l’ocupabilitat i els recursos de les persones que estan en procés de cerca de feina. Es promou la formació programant cursos per a persones sense feina.

Ajudes per a la creació llocs treball

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet augmenta els recursos per fomentar la creació de nous llocs de treball al municipi. L’Ajuntament obre una primera línia per fomentar que empreses de Sant Vicenç de Castellet contractin persones en situació d’atur i la segona línia fa referència a les subvencions per a les noves activitats que generin nous professionals autònoms.

Al costat de les empreses

  • Oferim un servei d’assessorament i acompanyament a les empreses del municipi.
  • Implementem la campanya Ajuntament de proximitat als PAE a través de la qual ens reunim amb les empreses per conèixer de primera mà les seves necessitats i les seves inquietuds.
  • Potenciem el treball en xarxa entre les empreses per crear sinergies i relacions comercials.
  • Treballem per endreçar i regular la situació urbanística dels polígons d’activitat econòmica del municipi.

Dades de contacte Espai Impuls SVC:
Adreça: C/ Montserrat, número 50
Telèfon 93 222 71 30
Correu electrònic: svc.promoeconomica@svc.cat
Pàgina web impuls.svc.cat