Sant Vicenç més endreçat

Des d'aquest formulari podeu reportar incidències a la via pública del municipi de Sant Vicenç de Castellet, d'aquesta manera l'ajuntament podrà reaccionar més ràpidament, focalitzar l'actuació en les incidències que afecten i preocupen principalment la ciutadania.

El formulari serveix per informar incidències relatives a la neteja del carrer, els desperfectes en el mobiliari urbà, incidències en les voreres o l'arbrat de la ciutat i qualsevol altra que creguis que hagi de saber l'ajuntament. La teva incidència serà tramitada per l'Oficina d'atenció ciutadana.

* Camps requerits

*
*
*
*
*
Teclegi el text de la imatge*

Informació en relació a les vostres dades personals

En compliment de l’art. 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals que proporcioneu s’incorporaran i es tractaran en el fitxer “Serveis d’Atenció al Ciutadà”, la finalitat del qual és gestionar el servei municipal d’atenció ciudadana en els punts d’atenció al ciutadà, no estant prevista la seva cessió a tercers, a banda de les cessions previstes a la Llei.

El responsable d’aquest fitxer és l’alcalde/essa de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, amb domicili a Sant Vicenç de Castellet, plaça de l'Ajuntament, 10. Teniu dret a accedir, rectificar i cancel·lar les vostres dades i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes en la legislació vigent. Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit a a l’alcalde/essa de l’Ajuntament i presentar-lo al Registre General de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet (Oficina d’Atenció Ciutadana).