Trobada musical dels alumnes de l'IES Castellet i de l'escola Puigsoler

Participen al projecte 'Un infant, Un instrument'

Municipal | 12/06/2018

Dijous de la setmana passada va tenir lloc la trobada musical d’alumnes d’IES Castellet i alumnes de l'escola Puigsoler, que participen en el projecte UiUi (Un infant, Un instrument) de l'Escola Municipal de Música. Aquesta trobada tenia per objectiu la col·laboració musical i el treball instrumental cooperatiu entre els alumnes del 6è de primària i 1r i 2n de secundària, potenciant d’aquesta manera la relació cultural interescolar entre alumnes de diferents edats.


Al llarg del mes d’abril i del maig, es van fer els assajos parcials, i després un assaig conjunt. Els instruments que han tocat els nens són els següents: saxòfons alts, fluguelhorns, guitarres acústiques, percussió. La trobada va tenir lloc al Can Soler i va ser tot un èxit. Els nens estaven molt emocionats i impacients per actuar. El tema d’interpretació va ser Una Lluna a l’Aigua de Txarango. 


No obstant això, cal mencionar que aquest èxit de la trobada ha donat l’empenta a noves idees de col·laboració cultural musical entre l’Institut Castellet, Escola Puigsoler i Escola Municipal de Música de Sant Vicenç de Castellet, que tindran el lloc el curs escolar vinent. 

Veure totes les noticies