Tot a punt per a l’Aplec de Castellet aquest diumenge

Els tiquets per a l'arrossada popular ja es poden adquirir en diferents establiments del municipi

Municipal | 06/09/2018

Sant Vicenç de Castellet ho té tot a punt per a l’Aplec de Castellet que se celebrarà aquest diumenge a l’esplanada d’aquest entorn natural. L’aplec manté el seu caràcter popular, festiu i tradicional i exhibirà la imatgeria del municipi (Romeus, gegants i grallers) i els balls populars a càrrec de la Coral Nou Horitzó i l’Esbart Dansaire Santvicentí. 


La jornada començarà a tres quarts de 9 del matí amb la concentració de Romeus a la plaça de l’Església, que enfilarà tota la comitiva fins al pla de les Vives on es farà un esmorzar popular. La missa, el repartiment de ramets, l’ofrena floral i la cantada del Goig de Castellet, estrenat l’any passat, a càrrec de la Coral al Vent donarà el tret de sortida als actes al Pla de Castellet.


Tiquets per a l’arrossada

Els tiquets per a l’arrossada popular es poden adquirir en diferents establiments del municipi a un preu de 8 euros: Llibreria Clavé, Pastisseria Can Postres i Jordi Largo Fotògraf. La jornada acabarà després de dinar amb la ballada de sardanes , a càrrec de la Cobla Vila d’Olesa. 


Durant tot aquest diumenge no es permetrà l’accés al recinte de Castellet ja que està en fase de rehabilitació. 

  Programació actes Aplec Castellet

Veure totes les noticies