Taller per a pares i mares amb fills adolescents 'Estima'l: autoestima i adolescència'

Inscripcions gratuïtes

Municipal | 29/11/2017

El proper dilluns 4 de desembre realitzarem el taller per a pares i mares amb fills adolescents "ESTIMA’L: AUTOESTIMA I ADOLESCÈNCIA". Inscripcions per privat a través de Facebook, Instagram o WhatsApp (645 00 16 05) d'El RKÓ. GRATUÏT!


Durant l’adolescència els nostres fills i filles es redefineixen a partir d’allò que han après com a nens i nenes, el seu autoconcepte i autoestima s’ha format en bona part d’allò que els seus adults de referència li han dit i com l’han considerat, fins a l’adolescència, on la seva pròpia mirada i la dels seus iguals agafa protagonisme. No obstant, la família no queda al marge del cercle d’influència de la persona adolescent, per aquest motiu, és important prestar atenció al rol com a pares i mares que tenim sobre la promoció de salut emocional dels nostres fills i filles 


Sessió per fomentar la reflexió

En aquesta acció formativa, es pretén reflexionar amb els pares i mares sobre la funció de l’autoestima i l’autoconcepte dels seus fills i filles adolescents, i com reforçar-la i promoure-la, mitjançant l’avaluació de la pròpia autoestima i la reflexió sobre l’impacte de la nostra comunicació com a adults de referència sobre l’autoestima i autoconcepte dels nostres fills i filles.

  Informació del taller

Veure totes les noticies