Sant Vicenç de Castellet disposa de l’estudi tècnic per cobrir les piscines municipals

El document esdevé una eina de planificació imprescindible

Municipal | 18/05/2017

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet disposa de l’estudi tècnic per cobrir les piscines municipals que ha estat elaborat per la Diputació de Barcelona. L’àrea d’Esports de la Diputació ha lliurat el document tècnic i de viabilitat econòmica al consistori, que compleix d’aquesta manera un dels compromisos del Pla d’Actuació Municipal 2015-2019. El document esdevé una eina de planificació imprescindible perquè en el moment de decidir afrontar l’actuació, a partir de l’any 2019, es pugui comptar amb una base tècnica sòlida. 


Edifici annex al Pavelló d’Esports

El document dibuixa tres opcions per al cobriment de les piscines municipals. L’opció més factible planteja construir un edifici annex al Pavelló d’Esports amb capacitat per acollir-hi una piscina de 25x20, pistes de pàdel i espais de gimnàs. L’estudi també planteja com a altres opcions col•locar una coberta retràctil a l’actual piscina exterior o bé escalfar l’aigua, que seria la tercera possibilitat. En tot cas, l’opció de construir un edifici annex es veuria més factible que aquestes dues darreres opcions, que plantegen limitacions.  


El diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, ha lliurat l’estudi tècnic a la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, Sílvia Vila, i al regidor d’Esports, Toni Calveras.

Veure totes les noticies