Sant Vicenç de Castellet començarà la remodelació integral del camp de futbol el proper mes de juliol

El regidor d'Esports, Toni Calveras, explica els detalls del projecte en una sessió oberta

Municipal | 13/06/2018

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha anunciat que les obres de remodelació del camp de futbol començaran a mitjan juliol. El projecte, que suposarà una inversió d’1,4 milions d’euros, permetrà guanyar unes instal•lacions modernes que substituiran l’actual camp de futbol. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, Toni Calveras, ha explicat els detalls del projecte en una sessió oberta al conjunt de veïns i veïnes que han pogut resoldre dubtes i plantejar qüestions al voltant del gran projecte del mandat 2015-2019. 


Inici d’obres

El consistori ha confirmat que les màquines començaran a treballar a mitjan del mes vinent i l’obra tindrà una durada aproximada de set mesos. El proper dia 30 de juny es farà l’acte de comiat de les actuals instal•lacions i la col•locació de la primera pedra en una jornada lúdica i festiva oberta a tots els veïns i veïnes. El nou camp tindrà unes mides reglamentàries de 90 x 45 metres, serà de gespa artificial i comptarà amb dos edificis de serveis. Un serà autònom i podrà funcionar encara que l’equipament estigui tancat encabint diferents espais (sala de reunions, local per a l’entitat, espai d’administració, sala d’infermeria i sala de fisioteràpia). El segon edifici, de planta baixa, incorporarà dos vestidors de futbol 11, quatre vestidors de futbol 7 i dos vestidors per als àrbitres. El camp comptarà amb una terrassa amb espai de bar i la graderia tindrà una capacitat per a unes 300 persones. A nivell del terreny de joc hi haurà espai de magatzem, lavabos i també les dependències per a la instal•lació i serveis de tot l’equipament.


Més de 7.000 metres quadrats

La superfície total del projecte és de 7.267 metres quadrats que engloba l’àrea compresa entre els carrers Osona, Maria Matilde Almendros i Joan Cadevall. El nou terreny de joc mantindrà l’accés actual pel carrer Osona i el carrer Joan Cadevall s’eixamplarà millorant la mobilitat i visibilitat del sector aprofitant les actuacions previstes en el projecte. El finançament de l’obra va a càrrec de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i de la Diputació de Barcelona. 

Veure totes les noticies