Sant Vicenç de Castellet aprova la remodelació integral del camp de futbol que estarà a punt en quinze mesos

S'instal·larà gespa artificial i la graderia tindrà capacitat per a unes 300 persones

Municipal | 30/11/2017

Sant Vicenç de Castellet ha aprovat inicialment el projecte de remodelació integral del camp de futbol. El ple d’aquest dimecres, amb els vots favorables de l’equip de Govern de CiU (PDeCAT)  i els vots en contra d’ERC i ICV, ha donat llum verda al projecte destacat del mandat actual que té un pressupost d’1,4 milions d’euros. L’Ajuntament preveu licitar les obres durant el primer trimestre de 2018, iniciar la remodelació a l’estiu i que el nou equipament sigui una realitat el mes de març de 2019.


Remodelació integral

El projecte preveu una remodelació complerta de les actuals instal•lacions, que han quedat obsoletes els darrers anys. El camp tindrà unes mides reglamentàries de 90 x 45 metres, serà de gespa artificial i comptarà amb dos edificis de serveis. Un serà autònom i podrà funcionar encara que l’equipament estigui tancat encabint diferents espais (sala de reunions, local per a l’entitat, espai d’administració, sala d’infermeria i sala de fisioteràpia). El segon edifici, de planta baixa, incorporarà dos vestidors de futbol 11, quatre vestidors de futbol 7 i dos vestidors per als àrbitres. El camp comptarà amb una terrassa amb espai de bar i la graderia tindrà una capacitat per a unes 300 persones. A nivell del terreny de joc hi haurà espai de magatzem, lavabos i també les dependències per a la instal•lació i serveis de tot l’equipament.


Espai de 7.267 metres quadrats

La superfície total del projecte és de 7.267 metres quadrats que engloba l’àrea actual compresa entre els carrers Osona, Maria Matilde Almendros i Joan Cadevall. El terreny de joc mantindrà l’accés actual pel carrer Osona i el carrer Joan Cadevall s’eixamplarà millorant la mobilitat i visibilitat del sector aprofitant les actuacions previstes en el projecte. El finançament de l’obra anirà a càrrec de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i de la Diputació de Barcelona. 

Veure totes les noticies