La Biblioteca inicia una nova temporada carregada d’una àmplia programació d’activitats per a tots els públics

Es participa en un projecte que fomenta l'aprenentatge dinàmic, la creativitat i la innovació

Altres | 18/09/2017

Presentem els nostres clubs, el club de  lectura de Novel·la, el club de  lectures en Veu Alta i el club de lectura de Teatre, Llegir el Teatre, que inicia la seva segona edició amb coordinació del Teatre Nacional de Catalunya. Com a novetat presentem aquest any el nou club de lectura d’Òpera, el LiceuBiB, un projecte que enllaça literatura i òpera amb el suport del Gran Teatre del Liceu. També aquest any continuem amb el Club de Lectura Infantil adreçat a nens i nenes de 9 a 12 anys.

Cuina

Dins  el projecte anual de cuina #Dgustaunllibrellegeixunplat us proposem una activitat familiar al Món Sant Benet per descobrir noves experiències al voltant de la cuina. 

Infants i aprenentatge dinànimc, creativitat i innovació

Com sempre tindrem les hores del conte adreçades als nens i nenes i a les seves famílies.

I com a gran novetat estem molt contents d’informar-vos que la biblioteca de Sant Vicenç de Castellet participarà activament dins el nou projecte pioner de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona BiblioLab, un projecte que té com objectius Impulsar el desenvolupament individual i col·lectiu a través de l'aprenentatge dinàmic, la creativitat i la innovació. La biblioteca de Sant Vicenç participarà en el projecte amb tres BiblioLabs d’arts plàstiques que s’iniciaran a partir del  novembre . Estigueu atents per fer  les  inscripcions. Us anirem informant. 

Activitats paral·leles 

Seguirem oferint  presentacions de llibres, exposicions i xerrades de diferents temàtiques amb l’objectiu d’atraure el màxim de públic possible i oferir el millor servei als nostres usuaris i usuàries.

Veure totes les noticies