Els alumnes de l’Escola de música municipal de Sant Vicenç participen al Cantaxics al Kursaal de Manresa

Una quarantena d'alumnes d'entre 3 i 7 anys participen de l'actuació

Municipal | 11/04/2018

Una àmplia representació de l'Escola Municipal de Música de Sant Vicenç de Castellet va tenir presència al Cantaxics al teatre Kursaal de Manresa aquest passat cap de setmana. Els més xics de les escoles de música també tenen la seva cantata organitzada per la zona 6 de l’Associació catalana d’escoles de música (ACEM) amb la Ruth Matamala al capdavant. Aquest cop el conte ha estat La fada de Dringuen-Dingue una proposta pedagògica fruit dels textos de Manel Justícia i de les músiques d’en Ricard Gimeno.

Prop d'un miler d'alumnes 

Aquest diumenge 8 d’abril, el Kursaal ha estat ple a vessar en tres sessions que han acollit un total de 940 alumnes de diferents escoles de música de 3 a 8 anys, i no cal dir que les entrades han estat exhaurides en totes les sessions. Els nens i nenes de Sant Vicenç de Castellet (una quarantena d'edats compreses entre 3 i 7 anys) hi van participar juntament amb altres cantaires de Sallent, Taradell, Berga, Navàs, Roda de Ter i L’esquirol, Hostalets de Balenyà i Castellbell i el Vilar.

Aquest cop, la història ens ha transportat al poble màgic de Dringuen-Dingue, on fins i tot les cases ballaven. La fada Bonafada, però, no sabia ballar... I així la història es va desentrellant, en una bonica història de superació.

Així, a ritme de la música que els nens entonaven, el poble de Dringuen-Dingue va poder ser feliç així com tot el públic que els va anar a veure.

Veure totes les noticies