El Pressupost Participatiu de Sant Vicenç de Castellet creix fins als 40.000 euros aquest 2017

Les idees dels veïns i veïnes es votaran al mes de maig

Institucional | 10/03/2017

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha obert el termini perquè els veïns i veïnes puguin presentar les seves propostes per al pressupost participatiu 2017. En aquesta segona edició, la regidoria de Participació Ciutadana augmenta la partida sotmesa a votació popular i passa dels 37.000 euros de l’any passat als 40.000 euros d’enguany. L’any passat l’experiència va comptar amb una molt bona resposta ciutadana que va escollir el vehicle per a Protecció Civil com a opció més votada. El pressupost participatiu es va completar amb la instal•lació de cinc desfibril·ladors repartits en espais estratègics del municipi. 


Propostes de competència municipal viables

L’Ajuntament demana a la ciutadania que faci propostes de competència municipal, que siguin viables tècnicament i que tinguin un cost màxim de 40.000 euros. Una comissió de seguiment i un equip tècnic municipal validarà totes les propostes presentades i en farà una valoració tècnica i econòmica. El termini per presentar les idees ha començat aquest dimecres i serà vigent fins al 26 de març. Del 8 al 21 de maig s’exposaran les propostes a l’Espai Ateneu. Les votacions populars es faran del 22 al 28 de maig. Es podran fer de manera presencial o bé telemàticament en què s’incorporarà un codi de seguretat a través del telèfon mòbil. La voluntat és poder executar la proposta guanyadora durant el segon semestre d’any i que sigui una realitat abans d’acabar aquest 2017. 


Qui pot participar?

Poden participar tots els veïns i veïnes de Sant Vicenç de Castellet majors de setze anys. Les votacions es podran fer presencialment o bé telemàticament. En cas de tenir qualsevol dubte els veïns i veïnes es poden adreçar a l’Ajuntament o bé enviar un correu electrònic a l’adreça pressupostparticipatiu@svc.cat

  Pressupost Participatiu 2017

Veure totes les noticies