‘Castellet Beer’ fusiona gastronomia, moda i oci el primer cap de setmana d’octubre a Sant Vicenç de Castellet

Aquest any es potencia la presència dels comerços del municipi

Municipal | 10/09/2018

El primer cap de setmana d’octubre arriba a Sant Vicenç de Castellet l’esdeveniment Castellet Beer que agafa el relleu del Carpe Birrem estrenat amb èxit l’any passat. La proposta fusionarà gastronomia, moda i oci els dies 5, 6 i 7 d’octubre al porxo de Cal Soler amb un nou enfoc per posar en valor el municipi. L’esdeveniment comptarà amb una àmplia oferta de productors artesans de cervesa, foodtrucks d’arreu del país i música en directe.


Més comerç

El Castellet Beer donarà major protagonisme al comerç local en aquesta segona edició. Els establiments del municipi comptaran amb un espai propi en format de market per exposar i vendre els seus productes. Dissabte a la nit el Racó de la Moda esdevindrà una gran passarel·la que ensenyarà les novetats de la temprada de tardor-hivern. 


L’esdeveniment també potenciarà les activitats per al públic infantil amb inflables, tallers i espectacles d’animació. El Castellet Beer començarà el divendres 5 d’octubre a la tarda i continuarà dissabte, fins diumenge al vespre. 

Veure totes les noticies