Caramelles a Sant Vicenç de Castellet el cap de setmana de Pasqua

Diumenge al migdia es podrà veure una gran ballada de bastons i cantaires per celebrar els 40 anys de la Coral Nou Horitzó

Data inici: 04/04/2015

Data final: 05/04/2015

Organitza: Esbart Dansaire Santvicentí, Associació Musical Castellet i Societat Coral l'Estrella

Sant Vicenç de Castellet celebra aquest primer cap de setmana d'abril les Caramelles de Pasqua. Obrirà el foc la Societat Coral l'Estrella dissabte al matí, pel centre del poble. L'Associació Musical Castellet-Coral Nou Horitzó sortirà al carrer dissabte tarda i diumenge matí. Amb motiu del 40è aniversari de la Coral es cantaran i ballaran unes Caramelles ben especials, amb un 'popurri' de cançons tradicionals molt divertit. Diumenge a partir de la 1 del migdia a la plaça de l'Ajuntament i a la plaça Clavé també es podrà veure una gran ballada de bastons amb cantaires, excantaires, pares i mares i col·laboradors.

Diumenge matí també serà el torn de l'Esbart Dansaire Santvicentí, on hi participarà l'Escola de Dansa i tot el Cos de Dansa que estrenaran vestuari.


Ball de Cascavells de Castellgalí

A més, l'Associació Musical Castellet - Coral Nou Horitzó, ha recuperat musicalment i coreogràficament el tradicional Ball de Cascavells de Castellgalí que feia molts i molts anys que no s'havia ballat.
CONSULTEU TOTA LA INFORMACIÓ EN EL DOCUMENT ADJUNT:

  Dossier Caramelles 2015

Veure totes les activitats